Rulouri Exterioare | Măsurători + Montaj Gratuit

Executăm la comandă Rulouri Exterioare. Oferim Soluții Individuale și Preț Corect. Garantăm calitate și durabilitate. Venim noi la tine! Programeaza o intalnire !

Se pot realiza in diferite marimi, la comanda. Rulourile sunt potrivite oricarei ferestre! Rulourile exterioare metalice asigura confort termic si ajuta la reducerea cheltuielolor. Comercializam o gama variata de Rulouri Exterioare destinate cladirilor care au tamplaria deja montata. Contacteaza-ne Acum !

Rulouri cu lamele din aluminiu: o soluție clasică pentru umbrire sau dimineți mai lungi. Vă oferim sisteme de umbrire premium. Totul pentru umbrire și confort.

Pergola bioclimatica retractabila independenta

Sistemul Pergola, este acoperiş retractabile cu telecomanda şi cu Led. La cafenele si restaurante, cat si in gradinile si terasele caselor.

 

Pergola aluminiu cu sticla

Pergola din aluminiu sau inchidere terasa cu sticlasecurizata – Pergola Bioclimatica cu lamele reglabile și închidere cu sistem glisant, sticla securizat de 10mm.

 

Sisteme inchidere cu sticla

Alege inchiderea terasei cu sisteme din sticlaglisanta. Calitatea este garantata. Opteaza pentru oferta CPS si beneficiaza de cele mai bune oferte! Contacteaza-ne. Oferim Consultanta. 

PERGOLA BICLIMATICA RETRACTABILA SINCRON

Un sistem mai minimalist, mai rezistent si mai potrivit iernilor cu foarte multa zapada – acestea ar fi cuvintele care ar descrie succint pergola bioclimatica.

PERGOLA RETRACTABILA ARCADA

Pergolele retractabile devin o optiune ce in ce mai populara, aducand luxul si stilul in aer liber.

Sisteme din sticla pentru inchidere terasa

Sistemele glisante din sticla pentru inchidereateraselor permit utilizarea lor oricand. VPS ofera 5 ani garantie si montaj gratuit. Solicita acum oferta personalizata!