Sistem armonic

Controlează spațiul și luminozitatea!


Prima impresie a invitaților dumneavoastră va fi foarte bună!
Uşa armonică, perfectă din punct de vedere arhitectonic, funcţionează întotdeauna fiabil și vă face bucuroși de faptul că puteți utiliza tot spațiul către terasă, birou sau încăperea compartimentată .
– sunt executate din sticla float clear 10 mm finisata
– feronerie cu finisaj aluminiu anodizat
– sina glisare superioara, carucioare glisare
– bandouri inferioare si superioare
– buton tragator, bucsi de pardoseala

Usile armonice asigura o etansare sporita avand in vedere lufturile de numai 2mm intre foile de sticla.

Avantajul obtinut in cazul folosirii usilor de tip armonice este deschiderea si inchiderea usoara si rapida a golurilor mari de trecere dintr-un spatiu in altul.

Pergola bioclimatica retractabila independenta

Sistemul Pergola, este acoperiş retractabile cu telecomanda şi cu Led. La cafenele si restaurante, cat si in gradinile si terasele caselor.

 

Pergola aluminiu cu sticla

Pergola din aluminiu sau inchidere terasa cu sticlasecurizata – Pergola Bioclimatica cu lamele reglabile și închidere cu sistem glisant, sticla securizat de 10mm.

 

Sisteme inchidere cu sticla

Alege inchiderea terasei cu sisteme din sticlaglisanta. Calitatea este garantata. Opteaza pentru oferta CPS si beneficiaza de cele mai bune oferte! Contacteaza-ne. Oferim Consultanta. 

PERGOLA BICLIMATICA RETRACTABILA SINCRON

Un sistem mai minimalist, mai rezistent si mai potrivit iernilor cu foarte multa zapada – acestea ar fi cuvintele care ar descrie succint pergola bioclimatica.

PERGOLA RETRACTABILA ARCADA

Pergolele retractabile devin o optiune ce in ce mai populara, aducand luxul si stilul in aer liber.

Sisteme din sticla pentru inchidere terasa

Sistemele glisante din sticla pentru inchidereateraselor permit utilizarea lor oricand. VPS ofera 5 ani garantie si montaj gratuit. Solicita acum oferta personalizata!