Despre noi

Facem studii de inginerie înaltă pentru a obține soluții arhitecturale. Acordăm o atenție specială investițiilor continue în cercetare tehnologică, dezvoltări inovatoare și servicii.

Cristal Prod Solutions este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră cu sticlă glisantă, pereți despărțitori de birou, sisteme de parcare și de pliere, sisteme articulate, produse din sticlă securizată și laminată! Dacă doriți să vă înfrumusețați spațiul cu sisteme glisante, vă rugăm să ne contactați.

Suna acum!!

Misiunea noastra

Sa ramanem permanent alaturi de clientii si partenerii nostri pentru a crea cele mai eficiente solutii pentru umbrire. Sa producem, sa asiguram montajul si sa oferim garantie pentru produse de umbrire. In ceea ce priveste pergolele retractabile, misiunea noastra este aceea de a crea spatii exterioare cat mai placute care sa contribuie la dezvoltarea afacerilor partenerilor nostri. Clientii nostri sunt partenerii nostri si vom lucra alaturi de ei pentru a gasi cele mai eficiente solutii pentru afacerile lor.

Filozofia noastra

Stim ca asigurarea unui confort aduce dupa sine o crestere a increderii si productivitatii. De aceea, ne focusam pe asigurarea unui plus de confort clientilor noștri. Noi producem, asiguram montajul gratuit, asiguram servicii de consultanta si service in timpul garantiei sau post garantiei. Personalul nostru beneficiaza de pregatire permanenta pentru a putea livra solutii de cea mai inalta calitate. Echipa Cristal Prod Solutions va multumeste!