Pergole aluminiu cu sticla

Sistemele de pergole retractabile respectiv pergole bioclimatice sunt un accesoriu important atat in constructiile rezidentiale, cat si comerciale. Fie ca vorbim de terasa unui restaurant sau hotel, ori cea de acasa, ele creeaza spatiul de relaxare perfect si ofera confort celor care se adapostesc sub ele. Copertina brico depot – iti ofera Sistem prindere copertina, cadrul otel, argintiu, 2 cm … de copertine, așadar, nu trebuie să-ți faci griji în această privință.

Sistemele de pergole bioclimatice ofera, pe langa avantajele pergolei retractabile (cu acoperis retractabil), un avantaj major daca vorbim de izolare termica ori cantitate depusa de zapada. Sistemul de iluminare LED instalat pe pergola bioclimatica este unul special, montat imprejurul pergolei.

Chiar daca la prima vedere nu par un element prea tehnologizat, este important de precizat ca sistemele de pergole retractabile sau pergole bioclimatice sunt realizate pe structura din aliaj de aluminiu, vopsit in camp electrostatic pentru a rezista cat mai bine de-a lungul timpului.

In plus, indiferent de model, fiecare pergola retractabila sau pergola bioclimatica poate fi automatizata in cateva moduri, astfel incat sa ofere confort maxim in utilizare.

Pergola bioclimatica retractabila independenta

Sistemul Pergola, este acoperiş retractabile cu telecomanda şi cu Led. La cafenele si restaurante, cat si in gradinile si terasele caselor.

Pergola aluminiu cu sticla

Pergola din aluminiu sau inchidere terasa cu sticlasecurizata – Pergola Bioclimatica cu lamele reglabile și închidere cu sistem glisant, sticla securizat de 10mm.

 

Sisteme inchidere cu sticla

Alege inchiderea terasei cu sisteme din sticlaglisanta. Calitatea este garantata. Opteaza pentru oferta CPS si beneficiaza de cele mai bune oferte! Contacteaza-ne. Oferim Consultanta.

PERGOLA BICLIMATICA RETRACTABILA SINCRON

Un sistem mai minimalist, mai rezistent si mai potrivit iernilor cu foarte multa zapada – acestea ar fi cuvintele care ar descrie succint pergola bioclimatica.

PERGOLA RETRACTABILA ARCADA

Pergolele retractabile devin o optiune ce in ce mai populara, aducand luxul si stilul in aer liber.

Sisteme din sticla pentru inchidere terasa

Sistemele glisante din sticla pentru inchidereateraselor permit utilizarea lor oricand. VPS ofera 5 ani garantie si montaj gratuit. Solicita acum oferta personalizata!