Pergola Bioclimatice - Calitate Si Design

Poate fi utilizat si in la cafenele si restaurante, cat si in gradinile terasele caselor. Cu 5 ani garantie, cu aplicatie de pe mobil.

Acest sistem adaugă un aspect estetic și modern unei utilizări similare în aer liber, cum ar fi hoteluri, cafenele și restaurante, vile și centre comerciale cu pergola bioclimatică. Poate fi utilizat ușor vara și iarna, în ciuda tuturor condițiilor meteorologice. Oferă protecție împotriva zăpezii și a altor elemente. Mișcarea panourilor din aluminiu este asigurată de un sistem armonic special.

În funcție de măsurători, rezistența la vânt a produsului poate ajunge până la 100 km /h. Sistemul de acoperiș pergola bioclimatic oferă un mediu confortabil și răcoros prin blocarea completă a razelor soarelui în perioadele în care razele soarelui sunt deranjante.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale sale este ca, este solidă și mult mai durabilă în comparație cu alte sisteme.

Panourile din aluminiu contin in interior spuma benefica pentru izolatia termica.

Pergola bioclimatica retractabila independenta

Sistemul Pergola, este acoperiş retractabile cu telecomanda şi cu Led. La cafenele si restaurante, cat si in gradinile si terasele caselor.

Pergola aluminiu cu sticla

Pergola din aluminiu sau inchidere terasa cu sticlasecurizata – Pergola Bioclimatica cu lamele reglabile și închidere cu sistem glisant, sticla securizat de 10mm.

Sisteme inchidere cu sticla

Alege inchiderea terasei cu sisteme din sticlaglisanta. Calitatea este garantata. Opteaza pentru oferta CPS si beneficiaza de cele mai bune oferte! Contacteaza-ne. Oferim Consultanta.

PERGOLA BICLIMATICA RETRACTABILA SINCRON

Un sistem mai minimalist, mai rezistent si mai potrivit iernilor cu foarte multa zapada – acestea ar fi cuvintele care ar descrie succint pergola bioclimatica.

PERGOLA RETRACTABILA ARCADA

Pergolele retractabile devin o optiune ce in ce mai populara, aducand luxul si stilul in aer liber.

Sisteme din sticla pentru inchidere terasa

Sistemele glisante din sticla pentru inchidereateraselor permit utilizarea lor oricand. VPS ofera 5 ani garantie si montaj gratuit. Solicita acum oferta personalizata!