Pergola retractabila arcada

Toate modelele noastre de pergole retractabile va ofera un nivel unic de control asupra naturii. Acum, puteti utiliza terasa dumenavoastra la potentialul sau maxim asa cum este si menit. In calitate de restaurante, puteti maximiza utilizarea terasei, dar si a veniturilor, fara a pierde utilizarea terasei in zilele cu vreme mai aspra. Proprietarii de locuinte isi extinde luxul catre curtea / terasa din spatele casei.

Pergolele retractabile devin o optiune ce in ce mai populara, aducand luxul si stilul in aer liber. Acestea pot fi concepute pentru spatii mici sau mari, montate pe perete sau montate cu picioare de sustinere, si sunt disponibile intr-o serie de modele inovatoare din aluminiu si lemn. Va invitam sa descoperiti modul in care o pergola retractabila poate adauga un plus de stil casei sau afacerii dvs.

Copertina Retractabila

 

Pergola bioclimatica retractabila independenta

Sistemul Pergola, este acoperiş retractabile cu telecomanda şi cu Led. La cafenele si restaurante, cat si in gradinile si terasele caselor.

 

Pergola aluminiu cu sticla

Pergola din aluminiu sau inchidere terasa cu sticlasecurizata – Pergola Bioclimatica cu lamele reglabile și închidere cu sistem glisant, sticla securizat de 10mm.

 

Sisteme inchidere cu sticla

Alege inchiderea terasei cu sisteme din sticlaglisanta. Calitatea este garantata. Opteaza pentru oferta CPS si beneficiaza de cele mai bune oferte! Contacteaza-ne. Oferim Consultanta. 

PERGOLA BICLIMATICA RETRACTABILA SINCRON

Un sistem mai minimalist, mai rezistent si mai potrivit iernilor cu foarte multa zapada – acestea ar fi cuvintele care ar descrie succint pergola bioclimatica.

PERGOLA RETRACTABILA ARCADA

Pergolele retractabile devin o optiune ce in ce mai populara, aducand luxul si stilul in aer liber.

Sisteme din sticla pentru inchidere terasa

Sistemele glisante din sticla pentru inchidereateraselor permit utilizarea lor oricand. VPS ofera 5 ani garantie si montaj gratuit. Solicita acum oferta personalizata!