Pergola biclimatica retractabila sincron( smart roof)

Un sistem mai minimalist, mai rezistent si mai potrivit iernilor cu foarte multa zapada – acestea ar fi cuvintele care ar descrie succint pergola bioclimatica.

Spre deosebire de pergolele cu membrana PVC, acest model are lamele din aluminiu ce se rotesc si retrag, totul fiind automatizat. Inclinatia este minima, fapt ce ajuta la scurgerea apei in jgheab si in stalpii de rezistenta ai pergolei.

Desi sistemul arata diferit, principiul de functionare este acelasi:

  • lamelele rotative inlocuiesc membrana: sunt mult mai rezistente la zapada, putand sustine pana la 200kg/mp de zapada
  • sistemul de iluminare LED este de aceasta data incorporat pe marginea pergolei bioclimatice. Optional mai poate include si dimmer
  • scurgerea se face la fel: apa se scurge in jgheab si de acolo in canalele din interiorul stalpilor de sustinere, dupa care in pamant
  • actionarea se face tot prin telecomanda marca Somfy
  • poate fi accesorizata cu inchideri din sticla sau zipscreen pentru mai multa umbra

Design-ul inedit, paleta de culori si beneficiile pe care le ofera pergola bioclimatica fac din acest produs unul de top. Pe langa protectie, ofera siguranta, umbra si contribuie la atmosfera de pe terasa ta!

Oferte personalizate, informatii si recomandari pentru terase de lux

DORESC O OFERTA DE PRET ADAPTATA NEVOILOR MELE!

Pergola bioclimatica retractabila independenta

Sistemul Pergola, este acoperiş retractabile cu telecomanda şi cu Led. La cafenele si restaurante, cat si in gradinile si terasele caselor.

 

Pergola aluminiu cu sticla

Pergola din aluminiu sau inchidere terasa cu sticlasecurizata – Pergola Bioclimatica cu lamele reglabile și închidere cu sistem glisant, sticla securizat de 10mm.

 

Sisteme inchidere cu sticla

Alege inchiderea terasei cu sisteme din sticlaglisanta. Calitatea este garantata. Opteaza pentru oferta CPS si beneficiaza de cele mai bune oferte! Contacteaza-ne. Oferim Consultanta. 

PERGOLA BICLIMATICA RETRACTABILA SINCRON

Un sistem mai minimalist, mai rezistent si mai potrivit iernilor cu foarte multa zapada – acestea ar fi cuvintele care ar descrie succint pergola bioclimatica.

PERGOLA RETRACTABILA ARCADA

Pergolele retractabile devin o optiune ce in ce mai populara, aducand luxul si stilul in aer liber.

Sisteme din sticla pentru inchidere terasa

Sistemele glisante din sticla pentru inchidereateraselor permit utilizarea lor oricand. VPS ofera 5 ani garantie si montaj gratuit. Solicita acum oferta personalizata!