Copertine retractabile

Copertinele retractabile sunt sisteme de umbrire cu brate articulate, ideale pentru umbrirea teraselor, ferestrelor, balcoanelor.

Pergole retractabile

Pergolele retractabile sunt terase cu acoperisul retractabil de dimensiuni mici, medii si mari si sunt alcatuite de doua tipuri: pergole retractabile solare, pergole all season.

Inchideri terase

Inchiderile de terase sunt sisteme eficiente de protectie a spatiului exterior.

Pergola bioclimatica retractabila independenta

O pergol─â prins─â de un perete de sprijin

Terasa ta se află lângă o clădire?

Descoper─â avantajele pergolei bioclimatica retractabila independenta

Pergola retractabil─â model Classic este r─âspunsul la ├«ntrebarea ÔÇŁCare este cea mai bun─â solu╚Ťie de acoperire a terasei mele?ÔÇŁ, atunci c├ónd te po╚Ťi folosi de o cl─âdire de sprijin.

Cu prindere de peretele suport ╚Öi st├ólpi de sus╚Ťinere ├«n fa╚Ť─â, acest tip de pergol─â bioclimatic─â este ideal pentru terasele situate l├óng─â cas─â, restaurant sau hotel. Pergola bioclimatica retractabila independenta reprezint─â modalitatea perfect─â de a-╚Ťi extinde spa╚Ťiul de relaxare interior spre exterior, ╚Öi de a te bucura de fiecare zi frumoas─â.

  1. Ôťô Prindere cu ancore chimice de un perete de sprijin
  2. Ôťô St├ólpi de sus╚Ťinere cu sistem integrat de scurgere a apei
  3. Ôťô Lamele de aluminiu rotative ╚Öi retractabile
  4. Ôťô Motorizare Somfy, control prin telecomand─â ╚Öi aplica╚Ťie mobil─â
  5. Ôťô Posibilitatea ├«nchiderii pe laterale
  6. Ôťô Dimensiunea maxim─â a unui modul: 4 x 7 m

Pergola bioclimatica retractabila independenta

Acest tip de pergole se realizeaz─â ├«n func╚Ťie de dimensiunile fiec─ârei terase, ├«ns─â un singur modul poate avea dimensiunile maxime de 4 x 7 m. Pentru terasele cu suprafe╚Ťe mai mari se instaleaz─â mai multe module de pergole bioclimatice automatizate Classic, prinse unul de cel─âlalt.

Datorit─â sistemului integrat de scurgere a apei, terasa este ferit─â de surprize nepl─âcute. Apa care este preluat─â de pe lamelele de aluminiu se direc╚Ťioneaz─â c─âtre jgheab, apoi prin st├ólpii de sus╚Ťinere. De la baza lor, apa poate fi direc╚Ťionat─â mai departe oriunde ├«n afara terasei.

Te intereseaz─â modelul Pergola bioclimatica retractabila independenta?

Solicit─â o ofert─â, iar noi ├«╚Ťi vom spune dac─â acest model este solu╚Ťia potrivit─â ╚Öi pentru terasa ta!

Pergola bioclimatica retractabila independenta

Sistemul┬áPergola, este acoperi┼č┬áretractabile┬ácu telecomanda ┼či cu Led. La cafenele si restaurante, cat si in gradinile si terasele caselor.

Pergola aluminiu cu sticla

Pergola┬ádin┬áaluminiu┬ásau inchidere terasa cu┬ásticlasecurizata ÔÇô Pergola┬áBioclimatica cu lamele reglabile ╚Öi ├«nchidere cu sistem glisant,┬ásticla┬ásecurizat de 10mm.

Sisteme inchidere cu sticla

Alege inchiderea terasei cu sisteme din sticlaglisanta. Calitatea este garantata. Opteaza pentru oferta CPS si beneficiaza de cele mai bune oferte! Contacteaza-ne. Oferim Consultanta.

PERGOLA BICLIMATICA RETRACTABILA SINCRON

Un sistem mai minimalist, mai rezistent si mai potrivit iernilor cu foarte multa zapada ÔÇô acestea ar fi cuvintele care ar descrie succint┬ápergola bioclimatica SAU pergola aluminiu

PERGOLA RETRACTABILA ARCADA

Pergolele retractabile devin o optiune ce in ce mai populara, aducand luxul si stilul in aer liber.

Sisteme din sticla pentru inchidere terasa

Sistemele glisante din sticla pentru inchidereateraselor permit utilizarea lor oricand. VPS ofera 5 ani garantie si montaj gratuit. Solicita acum oferta personalizata!