18 / 100

Inchidere terasa/balcon sticla cu glisanta sau plianta

Sisteme din sticla pentru inchidere terasa

Sistemele glisante din sticla pentru inchiderea teraselor permit utilizarea lor oricand. VPS ofera 5 ani garantie si montaj gratuit. Solicita acum oferta personalizata! Oferim Consultanta. Solutii Inovative & Moderne. Produse de Calitate. Servicii: Masuratori, Proiectare.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla glisanta pentru terase si restaurante, cu sau fara rama, etansare perfecta si eficienta termic cu sticla securizata.

Implementam si executam sisteme din sticla glisanta pentru orice tip de constructie. Pentru orice sistem de inchidere terasa din sticla glisanta.

Sistemul de inchidere cu sticla glisanta pentru balcon sau terasa este una dintre cele mai eficiente solutii pentru inchiderea terasei pe timp de iarna.

Pergola bioclimatica retractabila independenta

Sistemul Pergola, este acoperiş retractabile cu telecomanda şi cu Led. La cafenele si restaurante, cat si in gradinile si terasele caselor.

Pergola aluminiu cu sticla

Pergola din aluminiu sau inchidere terasa cu sticlasecurizata – Pergola Bioclimatica cu lamele reglabile și închidere cu sistem glisant, sticla securizat de 10mm.

 

Sisteme inchidere cu sticla

Alege inchiderea terasei cu sisteme din sticlaglisanta. Calitatea este garantata. Opteaza pentru oferta CPS si beneficiaza de cele mai bune oferte! Contacteaza-ne. Oferim Consultanta.

PERGOLA BICLIMATICA RETRACTABILA SINCRON

Un sistem mai minimalist, mai rezistent si mai potrivit iernilor cu foarte multa zapada – acestea ar fi cuvintele care ar descrie succint pergola bioclimatica.

PERGOLA RETRACTABILA ARCADA

Pergolele retractabile devin o optiune ce in ce mai populara, aducand luxul si stilul in aer liber.

Sisteme din sticla pentru inchidere terasa

Sistemele glisante din sticla pentru inchidereateraselor permit utilizarea lor oricand. VPS ofera 5 ani garantie si montaj gratuit. Solicita acum oferta personalizata!