Jaluzele sticla

Jaluzea cu role de nouă generație

Dacă doriți să cumpărați un rulou flexibil simplu, extrem de puternic și durabil, perdeaua cu fermoar va satisface nevoile tale. La producerea acestui produs de cortină, a fost utilizată tehnologia Serge Ferrari, care este acceptată de întreaga lume ca fiind cel mai înalt nivel de tehnologie. Cu această tehnologie, Cortina Zip a fost mutată într-o poziție foarte specială și diferită. Cu Zip Screen dezvoltat cu o tehnologie de calitate superioară, veți experimenta aproape toată tehnologia lumii împreună. Profitând din plin de tehnologia Serge Ferrari, puteți utiliza eficient aceste perdele flexibile. Dacă doriți să vedeți vârful tehnologiei prin rulourile pe care le utilizați, Zip Curtain este un produs dezvoltat exact pentru dumneavoastra

Pergola bioclimatica retractabila independenta

Sistemul Pergola, este acoperiş retractabile cu telecomanda şi cu Led. La cafenele si restaurante, cat si in gradinile si terasele caselor.

 

Pergola aluminiu cu sticla

Pergola din aluminiu sau inchidere terasa cu sticlasecurizata – Pergola Bioclimatica cu lamele reglabile și închidere cu sistem glisant, sticla securizat de 10mm.

 

Sisteme inchidere cu sticla

Alege inchiderea terasei cu sisteme din sticlaglisanta. Calitatea este garantata. Opteaza pentru oferta CPS si beneficiaza de cele mai bune oferte! Contacteaza-ne. Oferim Consultanta. 

PERGOLA BICLIMATICA RETRACTABILA SINCRON

Un sistem mai minimalist, mai rezistent si mai potrivit iernilor cu foarte multa zapada – acestea ar fi cuvintele care ar descrie succint pergola bioclimatica.

PERGOLA RETRACTABILA ARCADA

Pergolele retractabile devin o optiune ce in ce mai populara, aducand luxul si stilul in aer liber.

Sisteme din sticla pentru inchidere terasa

Sistemele glisante din sticla pentru inchidereateraselor permit utilizarea lor oricand. VPS ofera 5 ani garantie si montaj gratuit. Solicita acum oferta personalizata!